10 důvodů proč si pořídit nadzemní bazén Technypools

Dohání vás letošní vedra k šílenství? Pořiďte si nadzemní bazén Technypools a dopřejte si každý den příjemné osvěžení.

 

1. Úspora času a relaxace v soukromí

Pokud si pořídíte vlastní zahradní bazén, tak ušetříte čas cestováním na veřejné koupaliště. Navíc nemusíte brát ohledy na provozní dobu ani provozní řád a můžete si skočit do bazénu kdykoliv se vám zachce.

Také máte pod kontrolou hygienu a kvalitu bazénové vody, což ocení zejména osoby s citlivou pokožkou a rodiny s malými dětmi. Pro údržbu si můžete zvolit klasickou chlorovou chemii, slanou vodu nebo hypoalergenní chemii. Je to zcela na vás.

Vaši soukromou oázu relaxace potom můžete využívat třeba pro osvěžení a chvilku klidu po práci, víkendovou rodinnou oslavu nebo pro večerní romantické chvilky ve dvou.

 

2. Zlepšení fyzické kondice i duševního zdraví 

Plavání a další aktivity, jako je třeba vodník aerobik, vám zlepší fyzičku, odplaví stres a zlepší i váš spánek. Uvidíte sami, že po chvilce strávené ve vodě budete spát jako miminko.

Pobyt v bazénu navíc unaví nejen vás, ale i vaše ratolesti, které budou zcela jistě bazén zbožňovat. A dost možná to bude i způsob, jak je na chvíli přimět zapomenout na počítače, tablety, telefony a další elektroniku.

S vlastním bazénem můžete plavání a relaxaci zařadit do každodenního režimu a dlouhodobě tak přispět ke zlepšení vašeho duševního zdraví.

 

3. Úspora nákladů a jednoduchá instalace

Nadzemní bazény Technypools pořídíte výrazně levněji než tradiční kopané bazény. Jejich instalace je velmi snadná a obejdete se bez stavebního povolení či složité úpravy pozemku, na kterém bude bazén stát. Stačí rovný čistý kus trávníku či dlažby a můžete začít.

Vystačíte si pouze s tím, co najdete v balení a běžným nářadím, které má doma každý. Nepotřebujete ani žádné šrouby či jiný spojovací materiál. Ve dvou lidech zvládnete sestavit samotný bazén do 60 minut a přibližně stejnou dobu vám potrvá sestavení filtrace a bazénových schůdků.

 

4. Designový prvek vaší zahrady

Bezkonkurenční výhodou nadzemních bazénů Technypools je jejich patentovaná samonosná konstrukce, která umožňuje udělat z bazénu luxusní designovou ozdobu vaší zahrady a domu.

Pomocí kovových montážních profilů vytvoříte z bazénu rovný obdélníkový základ, který snadno obložíte materiálem dle vlastního výběru. Design obloženého bazénu je čistě na vás a kreativitě se meze nekladou. Inspiraci pro jedinečný vzhled vašeho bazénu naleznete na stránce Obložení, kde si můžete prohlédnout ukázky bazénů, které si obložili sami zákazníci, a dále i ukázky našich prací, které jsme dodali v předchozích letech našim zákazníkům jako bazén na klíč.

 

5. Možnost částečného či úplného zapuštění

Další velkou výhodou obložených nadzemních bazénů Technypools je, že je můžete zcela či částečně zapustit, což oceníte zejména pokud máte pozemek ve svahu.

Dále můžete obložení bazénu doplnit o navazující terasy, odpočinkové plochy či technické místnosti pro umístění bazénové technologie.

 

6. Kvalitní materiály, celoroční instalace a dlouhá životnost

Všechny nadzemní bazény, které najdete na našem e-shopu, jsou určené k celoroční instalaci. Na zimu je není potřeba skládat a uklízet, stačí snadno zazimovat na konci sezóny. Ušetříte si nejen práci spojenou s každoroční instalací a demontáží bazénu, ale také náklady na vodu, kterou nemusíte znovu a znovu napouštět.

Bazény Technypools jsou vyrobené v EU z kvalitních materiálů odolných vůči atmosférickým vlivům a teplotním změnám v intervalu -30 °C až +70 °C, což nám umožňuje poskytnout prodlouženou záruku 5 let na bazénovou fólii a 3 roky na rámovou konstrukci.

Vysokou kvalitu a dlouhou životnost materiálů dokládá bazén v západočeském kempu Karolina, který je zde v provozu již více než 20 let.

 

7. Chytrá investice do budoucí hodnoty vaší nemovitosti

Pořízení nadzemního bazénu Technypools vám zajistí nejen krásné chvíle s rodinou, ale je to také chytrá investice do budoucí hodnoty vaší nemovitosti.

Dokládá to předloňská analýza prováděná společností immowelt, která jasně potvrzuje, že má bazén vliv na hodnotu nemovitosti. Konkrétně v sousedním Německu bazény zvyšují cenu nemovitosti o 17 %, tento trend stále roste a za poslední 3 roky vzrostl o 4procentní body. Z toho vyplývá, že zvýšení hodnoty nemovitosti díky bazénu mnohonásobně převyšuje investici do jeho pořízení a výstavby, je to tedy skutečně chytrá investice, která se vyplatí.

 

8. Bezstarostný provoz díky moderním technologiím

Už dávno neplatí, že byste museli každou chvilku běhat kolem bazénu a složitě se o něj starat. Díky moderním technologiím je péče o bazén v dnešní době velmi snadná a zvládne ji každý.

Pro dokonalou dezinfekci vody dopřejte vašemu bazénu UV lampu, která účinně odstraňuje bakterie, řasy, viry, plísně a parazity, což umožňuje snížit dávkování chemie až o 80 %.

Pro bezstarostné dávkování chemie si pořiďte automatický dávkovač od BWT, který nejenže monitoruje stav vody ve vašem bazénu, ale také ji automaticky upravuje podle vašich preferencí.

Pro pravidelnou údržbu bez námahy si pořiďte robotický vysavač COSMY, který vyčistí dno, stěny i hladinovou linku, zatímco vy si dáte třeba drink nebo dva.

 

9. Koupání od jara do podzimu

Prodlužte si venkovní koupací sezónu s invertorovým tepelným čerpadlem až o několik měsíců. Některé modely dokonce umožňují ohřev i chlazení vody a jsou vhodné pro všechny velikosti bazénů až do objemu 250 m3. Vyberte si z naší široké nabídky takové tepelné čerpadlo, které bude splňovat všechny vaše požadavky.

 

10. Zastřešení pro ještě více výhod

Bazény doporučujeme zakrývat vždy, když se nekoupete. Pro hlavní koupací sezónu můžete zvolit solární plachtu v kombinaci s navijákem, který zásadně usnadňuje manipulaci. Mimo sezónu můžete používat krycí plachtu, která je vyrobena z odolných materiálů.

Na obložené bazény na klíč krásně padne i zastřešení, které s sebou přináší další výhody, jako je například koupání i za nepříznivého počasí, zvýšení teploty bazénové vody nebo další bezpečnostní prvek.

 

Zaujaly vás nadzemní bazény Technypools? Vyberte si z naší široké nabídky.