Malá zahrada, velká radost: Pořiďte si kompaktní bazén a užijte si léto bez kompromisů

V dnešní době mladé páry preferují spíše menší pozemky. Jednak kvůli financím a jednak kvůli méně náročné údržbě. Později ale přijdou na to, že se jim na jejich malou zahradu nevejde vše, co by si představovali.

Proto na našem e-shopu nabízíme široké množství modelů a velikostí nadzemních bazénů, aby si každý mohl vybrat podle svých možností a preferencí.

Jaký nejmenší bazén nabízíme? Jak velký bazén vybrat?

Nejmenší bazén v naší nabídce DEMO 265 JUNIOR má vnější rozměry 3,06 x 2,40 x 1,25 m a celkový objem 7 m3. Pro osvěžení v parných dnech nebo jako malý bazén pro děti je tento rozměr dostačující. Můžete jej u nás zakoupit samostatně nebo v bazénovém setu, který obsahuje veškeré základní příslušenství nezbytné pro používání bazénu. I pro takto malý bazén platí, že jej můžete pomocí kovových montážních profilů obložit a přizpůsobit design bazénu jakémukoliv domu či zahradě a zcela či částečně jej zapustit. Dále všechny nadzemní bazény v naší nabídce jsou určené k celoroční instalaci. Na zimu je není potřeba skládat a uklízet, stačí snadno zazimovat na konci sezóny.

Mezi naše nejprodávanější bazény kompaktních rozměrů patří NIAGARA 400 s vnějšími rozměry 4,40 x 3,06x 1,25 m a objemem 13 m3. Chcete-li v bazénu plavat, doporučujeme vybírat bazén s délkou alespoň 6 metrů. Tento parametr splňuje například bazén NIAGARA 650, který má vnější rozměry 6,96 x 3,06 x 1,25 m a objem 20 m3.

Další kritéria, která byste měli zvážit při výběru bazénu, jsme pro vás sepsali do tohoto článku v našem blogu.

Malá zahrada, velká radost: Pořiďte si kompaktní bazén a užijte si léto bez kompromisů
Malá zahrada, velká radost: Pořiďte si kompaktní bazén a užijte si léto bez kompromisů

Kopaný nebo nadzemní bazén?

Často se setkáváme s názorem, že jedině kopané bazény jsou ty pravé ozdoby zahrad. My jsme přesvědčeni, že nadzemní bazény Technypools jsou stejně dobrým a v některých ohledech dokonce lepším či jediným možným řešením kvalitního a designového bazénu jako estetického doplňku vašeho domu.

Stojíme si za kvalitou námi nabízených nadzemních bazénů, a proto poskytujeme prodlouženou záruku 5 let na bazénovou fólii a 3 roky na rámovou konstrukci. Vysokou kvalitu a dlouhou životnost materiálů dokládá bazén v západočeském kempu Karolina, který je zde v provozu již více než 20 let.

Zajímají vás další výhody nadzemních bazénů Technypools? Přečtěte si tento článek v našem blogu.

Co dalšího se vám bude hodit?

Na našem e-shopu nabízíme širokou škálu bazénového příslušenství a bazénové chemie.

Pokud s bazénem začínáte, tak se určitě neobejdete bez kvalitní pískové filtrace, skimmeru, bazénových schůdků, solární plachty a krycí plachty.

Pro příjemnější údržbu a provoz doporučujeme se dále vybavit UV lampou, tepelným čerpadlem, automatickým dávkovačem chemie, robotickým vysavačem a solární sprchou.

Budete-li potřebovat poradit s výběrem bazénového příslušenství nebo bazénové chemie neváhejte se na nás obrátit na info@swimi.cz. Rádi vám pomůžeme.

Malá zahrada, velká radost: Pořiďte si kompaktní bazén a užijte si léto bez kompromisů