NOVINKA: nakupujte hned, zaplaťte později!

Chcete si pořídit nadzemní bazén nebo jej doplnit o bazénovou technologii, ale nechcete to platit všechno najednou? Nově si můžete na našem e-shopu platbu snadno rozložit díky novým službám od společnosti ESSOX! Vyberte si, co vám vyhovuje nejlépe.

 

Rozložená platba – ESSOX

Nyní si můžete vybrat, zda za svůj nákup zaplatíte najednou nebo si jeho cenu rozložíte až na čtyři měsíční platby. A to zcela bez navýšení!

Stačí, když si při placení objednávky na našem e-shopu zvolíte tuto novou platební metodu, která pokrývá nákup od 2 000 do 30 000 Kč. Velkou výhodou této novinky je, že celý proces je rychlý, jednoduchý a plně online. 

A jak to probíhá? První platbu uhradíte bankovním převodem během vyplňování žádosti a zbývající splátky pak platíte s měsíčními intervaly. Celý proces detailně popisujeme v kapitole 5. Nákup na splátky – ESSOX na stránce Doprava a platba.

 

Nákup na splátky – ESSOX

Potřebujete maximální flexibilitu a navolit si délku splácení podle vašich možností? Zvolte nákup na splátky, který umožňuje splácet po dobu 6–72 měsíců nákup v hodnotě od 2 000 Kč do 500 000 Kč. 

V košíku zvolte tento nový způsob platby a pokračujte podle instrukcí platební brány. Celý proces je velmi intuitivní a zvládne to úplně každý. Stačí vyplnit formulář a pár základních informací, ověřit vaši totožnost a podepsat smlouvu (pomocí SMS, fyzicky s doručením kurýrem či přímo na prodejně). Všechny kroky popisujeme v kapitole 6. Rozložená platba – ESSOX na stránce Doprava a platba.

Obě možnosti pro nás zajišťuje platební brána ComGate. Díky tomu jsou všechny transakce plně zabezpečeny a veškeré informace jsou šifrovány. Navíc u nás za využití těchto služeb neplatíte žádné zbytečné poplatky. Nakupujte bez starostí a pořiďte si vše, co potřebujete.

 

NOVINKA: nakupujte hned, zaplaťte později!

Proč jsme si vybrali právě ESSOX?

Úvěrovou společnost ESSOX jsme si vybrali především pro její dlouholetou historii a spolehlivost. Na trhu působí již od roku 1993 a nyní patří mezi největší poskytovatele nebankovních spotřebitelských úvěrů a leasingů v České republice. Důležitým faktorem při našem výběru byla i vysoká kredibilita společnosti, podpořená základním jměním ve výši téměř 2,3 miliardy korun. ESSOX je navíc součástí Finanční skupiny Komerční banky, a.s., a Société Générale, což zaručuje důvěryhodnost a stabilitu, kterou chceme našim zákazníkům nabídnout.

 

Budete-li mít jakékoliv dotazy obraťte se na naši zákaznickou podporu na e-mailu info@swimi.cz. Jsme tu pro vás a rádi vám pomůžeme.